Anmäl er till våra ligor

Hej kära padelvänner!

Ni missar väl inte att anmäla er till våra ligor som startar 21/8 Observera att anmälan stänger på söndag 6/8!


Nedan finner ni länkar till respektive liga. För att anmäla ert lag klickar ni på länken och betalar anmälningsavgiften. Omgången består av 7 veckors spel (7 matcher) och totalsumman per lag är 1900kr. De lagen som redan spelar i ligan fyller i vilket division ni slutade i senaste omgången och lagets namn. Detta skrivs  i "övrigt" rutan i anmälan. Nya lag fyller i lagets nivå (enligt matchiskalan) se länk för hur Matchiskalan fungerar. https://padelspelaren.se/matchis-padelnivaer-hitta-din-niva


Ocean Damliga >>


Ocean Herrliga >>


Ocean Mixliga >>


För att delta i våra ligor behöver ni bli medlemmar i Falkenberg Padelförening. Detta blir ni genom att maila till info@fbgpadel.se


Där ni får info med betallänk. Detta är en ideell förening som kommer bli superviktig för framtiden i padeln hos oss. Det ni stöttar är bland annat våra juniorer. Som medlem spelar man för endast 240kr för 1,5h dagtid fram till 17.30 vardagar. Det kommer anordnas en medlemsdag/turnering med bra erbjudanden och priser. Genom medlemskapet får man även en idrottsförsäkring som gäller i hallen om olyckan skulle vara framme.

Läs mer om denna här >>


Inför hösten har vi har några spännande nyheter som vi vill dela med oss av. Vi vill att våra ligaspel ska bli ännu bättre och därför kommer vi lägga i en till växel. Det kommer bli fina priser till vinnarna i respektive liga, samt en Kickoff för alla lagen..


Dessutom startas även en Elitdivision i Dam och Herrligan!!!


Detta innebär att det laget som vinner division 1 denna omgång får möta Elitlagen i nästa! Hur kul? ?? Mer info om detta kommer i nästa anmälan när det väl är dags. I och med denna satsningen innebär det att damerna och herrarna spelar var för sig. Vill man blanda lagen så anmäler man sig till Mixligan.


Nytt för denna omgång är att vi administrerar matcherna i Ligaspel. Den som anmäler laget kommer få en länk med inloggningsuppgifter. Där lägger man sen till sina lagmedlemmar i Ligaspel. Lagen får bestå av 2-4 medlemmar. En division består av 8 lag. Samtliga regler finns att läsa inne på Ligaspel. Se till att alla i laget har koll på dessa så slipper vi oenigheter på banan.


Obs! Admin har rätt att placera in nya lag på passande nivå. Detta för att få så jämna och roliga matcher som möjligt.


Speltider Vi kör rullande schema på tiderna så det blir så rättvist som möjligt för alla. (exakta tider meddelas när anmälan är stängd)


Damer - Division 1 & 2 spelar måndagar & tisdagar (tidigast 17:30, senast 20.30.) Division 3 och lägre spelar söndagar.


Herrar - Division 1-3 spelar måndagar, tisdagar. (Tidigast 17:30, senast 20.30)Division 4 och lägre spelar onsdagar, torsdagar. (tidigast 17.30, senast 20.30) Divisionerna kommer från och med nu heta 1,2,3,4 osv. Alltså inte 1a,1b etc.


Mix - Spelar söndagar. Tidigast 13.00 och senast 17.30


Det är okej att låna in spelare från lägre divisioner. Alltså endast spelare som redan är med i ligan. Det är inte okej att flytta några matcher, såvida lagen själva står för banhyran och matchen spelas INNAN utsatt tid.


Vi önskar nya som gamla lag varmt välkomna i Ocean Padels Ligaspel ??


Bästa hälsningar,


Mikaela Stark & Henrik Svensson